Bozüyük´te "elif Gibi Sevmek" Kitabının İmza Günü Düzenlenecek

Bozüyük Belediyesi´nin katkılarıyla 2014´ün en çok okunan kitabı olan "Elif Gibi Sevmek" adlı kitabın yazarı Hikmet Anıl Öztekin´in ilçede imza günü ve söyleşi programı düzenleyeceği bildirildi. Tasa

Bozüyük Belediyesi´nin katkılarıyla 2014´ün en çok okunan kitabı olan "Elif Gibi Sevmek" adlı kitabın yazarı Hikmet Anıl Öztekin´in ilçede imza günü ve söyleşi programı düzenleyeceği bildirildi.
Tasavvuf ve şiirin bütünleşmesiyle ortaya çıkan ve okuyucuların yoğun ilgi gösterdiği "Elif Gibi Sevmek" adlı şiir kitabının yazarı Hikmet Anıl Öztekin´in Bozüyüklü okuyucularıyla 18 Ekim 2014 Cumartesi günü buluşacağı belirtildi. Belediyeden yapılan açıklamada, "Kitaplarını Eren Kitapevinde saat 14:00-16:00 arasında sevenleri için imzalayacak olan Hikmet Anıl Öztekin ardından saat 17:00´de Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen şiir ve söyleşi programına katılacak. Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bir kültür hizmeti olarak düzenlenen programın yoğun ilgi görmesi bekleniyor" denildi.
(FSİ-KÇ)

17.10.2014 17:24:05 TSI

Google+ WhatsApp