BÜNSA DÖKÜM, TEKNOFEST’TE HİCAZ TAKIMIN ANA SPONSORU OLDU

BÜNSA DÖKÜM, TEKNOFEST’TE HİCAZ TAKIMIN ANA SPONSORU OLDU

Kayseri/Büryan ilçesinde bulunan Bünsa Döküm Makina Alet Sanayi ve Ticaret A.Ş. 15-19 Ağustos 2021 tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenecek Hyperloop Geliştirme Yarışması TEKNOFEST 2022 kapsamında gerçekleştirilecek yarışmalarda ‘Hicaz Takımı’ nın ana sponsorluğunu üstlendi.

YENİLİKÇİ ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ MODELİ GELİŞTİRDİ
Pazarlama inovasyonu çalışmaları çerçevesinde “yenilikçi üniversite-sanayi iş birliği modeli” geliştiren firma, bu doğrultuda TEKNOFEST yarışmalarına katılan Karabük Üniversitesi’nin ‘’Hicaz’’ Takımının ana sponsoru oldu.

“Bütün Ümidim Gençliktedir!” sözünden ilham alan firma, “yenilikçi üniversite-sanayi iş birliği modeli” olan TEKNOFEST Sponsorluk Programı ile takımlara etkinlik süresince malzeme desteği vermenin yanı sıra inovasyon danışmanlığı da sağlıyor. 

Firma; kurum kültürünü yansıtan, sürdürülebilir sponsorluklar gerçekleştirerek Türkiye’ye katma değer sağlayacak, teknolojik bağımsızlığı geliştirecek projelere destek vermeyi amaçlıyor ve üniversiteli girişimci gençlerin hayallerini gerçekleştirmeleri için onları cesaretlendiriyor.

HİCAZ TAKIMI KİMDİR?

Hicaz takımı, Mimar Sinan Mühendisler Birliği(MSMB) bünyesinde Karabük Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi ve Fen fakültesi öğrencileri ile 2022 Şubat ayında kurulmuş bir proje geliştirme takımıdır. Takımın amacı Hyperloop araç geliştirme alanında Teknofest ve benzeri ulusal ve uluslararası yarışmalara katılım sağlarak ve buralarda belirli kategorilerde projeler ve çalışmalar gerçekleştirerek gerek milli ve yerli seferberliğine katkı sağlamak, gerek de yapılacak projeler ile mühendislik-fen alanlarında bilgi ve deneyim seviyesini artırarak sürekli bir gelişme sağlamayı amaçlamaktadır.

Takım üyeleri Mühendislik fakültesi, raylı sistemler mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, mekatronik mühendisliği, makine mühendisliği, endüstri mühendisliği ve fen edebiyat fakültesi matematik bölümü öğrencilerinden oluşmaktadır.

Takım üyelerindeki çeşitli alanlarda ve bölümlerdeki öğrenciler sayesinde tasarımdan dinamiğe, elektronik sistemlerden haberleşmeye, güç sistemlerinden manyetizmaya ve elektriksel çalışmalara, proje yönetimi ve raporlamadan planlamaya kadar her alanda bilgi sahibi oluyorlar ve projelerin ilk aşamadan son aşamaya gelene kadar profesyonel bir ekip çalışması anlayışı ile bu süreci yürütüyorlar

Google+ WhatsApp