Büyükşehirin Atletleri Hız Kesmiyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü atletizm sporcuları azimle başarıya koşuyor. Türkiye Kros Ligi sonbahar döneminde Erzurum´dan sonra ikinci yarışma Antalya´da gerçekleştirildi. Büyükler ve genç

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü atletizm sporcuları azimle başarıya koşuyor.
Türkiye Kros Ligi sonbahar döneminde Erzurum´dan sonra ikinci yarışma Antalya´da gerçekleştirildi. Büyükler ve gençler kategorilerinde yarışma yapılan ve Ağrı´daki Balkan Kros Şampiyonası için seçme niteliği de taşıyan organizasyonda 213 atlet ter döktü. Antalya´daki mücadelelerde 6 kilometrelik büyük kadınlar yarışını Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Esma Aydemir, `18.45´ ile Özlem Kaya´nın bir saniye önünde kazanırken, Genç Kadınlar 4 kilometrelik yarışta Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Sümeyye Erol 1. oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyespor büyük kadınlarda genel sıralamada 2.´liğini ve genç kadınlar genel sıralamasında 1.liğini sürdürüyor. Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından `Gençler Kadınlar´ kategorisinde Sümeyye Erol ve `Büyük Kadınlar´ kategorisinde de Esma Özdemir, Nilay Esen, Fatma Hacıköylü ve Sebahat Akpınar milli takıma seçildi. Atletler milli formayla Balkan Kış Şampiyonası´nda yarışacak.
(MŞ)

21.10.2014 12:32:58 TSI

Google+ WhatsApp