Dolandırıldığını Belediye Anonsuyla Anladı Halil Ataş Bursa

Bursa´nın İznik ilçesinde bir kişi, sözde polisin hesabına bin 500 lira para göndererek dolandırıldığını, belediye hoparlöründen yapılan anonsla anladı. Geçen hafta ilçede bir kişinin sahte polisle

Bursa´nın İznik ilçesinde bir kişi, sözde polisin hesabına bin 500 lira para göndererek dolandırıldığını, belediye hoparlöründen yapılan anonsla anladı.
Geçen hafta ilçede bir kişinin sahte polislerin hesabına, 35 bin lira para göndererek dolandırılmasının ardından ekipler alarma geçti. Belediye hoparlöründen, bu konuda vatandaşların dikkatli olmaları için anonslar yapılmaya başlandı. Ona rağmen bugün yine bir kişi aynı yöntemle dolandırıldı. 46 yaşındaki M.B., `Hesabınız terör örgütünün eline geçti´ diyen sözde polise yardım için bin 500 lira para gönderdi. Dolandırıldığını, bir süre sonra duyduğu anonsla anlayan M.B. hemen soluğu karakolda aldı. Başından geçenleri polise anlatan M.B., telefon numarasını verdiği şüphelinin yakalanmasını istedi.
Olayla alakalı soruşturma başlatan polis, hiçbir kamu görevlisinin soruşturma için para istemesinin söz konusu olamayacağını tekrarlayarak, vatandaşların bu konuda dikkatli olmasını istedi.
(HA-OSM)

27.10.2014 15:44:24 TSI

Google+ WhatsApp