Elazığ´da Hayırseverler Tarafından Yaptırılan 2 Kur´an Kursu Açıldı

Elazığ´da MÜSİAD Başkanı Avukat İbrahim Gök tarafından eşi adına yaptırılan Hacer Gök Kur´an kursu ile hayırsever iş adamı Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve mahalle sakinlerinin de

Elazığ´da MÜSİAD Başkanı Avukat İbrahim Gök tarafından eşi adına yaptırılan Hacer Gök Kur´an kursu ile hayırsever iş adamı Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve mahalle sakinlerinin desteği ile yapılan Kışla Camisi Kız Kur´an Kursu açıldı.
Elazığ´da hayırsever iş adamlarının yaptırdığı 2 Kur´an Kursu bugün düzenlenen törenle açıldı. MÜSİAD Başkanı Avukat İbrahim Gök tarafından eşi adına yaptırılan Avukat Hacer Gök Kur´an kursu ile hayırsever iş adamı Mehmet Ali Dumandağ ve mahalle sakinlerinin desteği ile yapılan Kışla Camisi Kız Kur´an Kursu açılışına Vali Ömer Faruk Koçak, İl Müftüsü Peyami Güngör, hayırsever iş adamları ile vatandaşlar katıldı. Mustafapaşa Mahallesi ve Yeni Mahalle´de bulunan Kur´an kurslarının açılışında Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra hayır sever iş adamları ile birlikte Vali Koçak Kur´an kurslarının açılışını yaptı.
Vali Koçak, hayır sever iş adamları Mehmet Ali Dumandağ ve İbrahim Gök´e plaket vererek teşekkür etti.
(HİV-Y)

17.10.2014 19:50:17 TSI

Google+ WhatsApp