Enkaz Altında Kalan Küçük Kız Toprağa Verildi

Balıkesir´in Erdek ilçesinde oynadığı yerde üzerine duvar çökerek hayatını kaybeden 8 yaşındaki Hazal Kalburcu, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir´in Erdek ilçesi Atatü

Balıkesir´in Erdek ilçesinde oynadığı yerde üzerine duvar çökerek hayatını kaybeden 8 yaşındaki Hazal Kalburcu, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir´in Erdek ilçesi Atatürk Mahallesi´nde dün saat 16.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte metruk bir binada oynayan 8 yaşındaki Hazal Kalburcu, tırmanarak ağaçtan iğde toplamaya çalıştığı duvarın yıkılması sonucu enkazın altında kalmıştı. Arkadaşlarının ailesine haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans yardımıyla Kalburcu, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi´ne götürülmüş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, küçük kızın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu´ndaki incelemenin ardından memleketine gönderildi. Hazal Kalburcu´nun cenazesi, daha sonra ilçedeki Merkez Camii´ne getirildi. Kalburcu´nun ailesi tabutun başında nöbet tutarken, okul arkadaşları ve öğretmenleri de gözyaşlarını tutamadı. İkindi namazından sonra protokol mensupları ve çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından, Kalburcu´nun cenazesi Erdek Şehir Kabristanlığı´nda dualarla toprağa verildi.
(SŞ-SO-Y)

21.10.2014 18:43:23 TSI

Google+ WhatsApp