Ergene´de Vergi Affı İçin Müracaatlar Başladı

ERGENE BELEDİYESİ, TORBA YASA´DA YAYIMLANAN 6552 SAYILI KANUN KAPSAMINDA, EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİ AFFINDAN YARARLANMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIN BAŞVURULARINI ALMAYA BAŞLADI." style="margin-left:10p

ERGENE BELEDİYESİ, TORBA YASA´DA YAYIMLANAN 6552 SAYILI KANUN KAPSAMINDA, EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİ AFFINDAN YARARLANMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIN BAŞVURULARINI ALMAYA BAŞLADI." style="margin-left:10px;"/>

IHAAW155657-YRL/28-10-2014


ERGENE´DE VERGİ AFFI İÇİN MÜRACAATLAR BAŞLADI

(FOTOĞRAFLI)

RAHİM TAŞKIN
TEKİRDAĞ (İHA) Tekirdağ´a bağlı Ergene Belediyesi, 6552 sayılı kanun kapsamında, emlak ve çevre temizlik vergi affından yararlanmak isteyen vatandaşların başvurularını almaya başladı.
Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı kanun kapsamında getirilen vergi affı dolayısıyla 30 Nisan 2014 tarihi ve öncesi borçların yeniden yapılandırılacağı belirtildi. Ergene Belediye Başkanlığı, çevre ve emlak borcu olan vatandaşların 1 Aralık 2014 tarihine kadar başvurması halinde borçlarının 36 ay taksitle ödeyebileceklerini bildirirken, peşin ödemelerde indirim imkanlarından yararlanabileceklerini açıkladı. Vergi borcu bulunan vatandaşların ödeme başvurularını, Emlak Servisine bağlı Velimeşe, Marmaracık ve Ulaş belediye hizmet binasındaki veznelerden yapabilecekleri bildirildi.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vergi affıyla ilgili yaptığı açıklamada, "6552 sayılı kanun kapsamında emlak ve çevre temizlik vergileri yeniden yapılandırıldı. Vatandaşlarımızın kanunun getirdiği bu imkanlardan yararlanmaları kendi menfaatleri için faydalı olacaktır" dedi.
Başkan Yüksel, ayrıca mükelleflerin vergi affı fırsatından 1 Aralık 2014´e kadar başvurmaları halinde faydalanabileceklerini açıkladı.
(RT-MK)

28.10.2014 16:04:29 TSI

Google+ WhatsApp