Galatasaray iftarda buluştu

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 2. Başkan Cengiz Özyalçın, Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Narman, Burçin Aslan ve Yrd. Doç. Dr. Ural Aküzüm Galatasaray 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği’nin düzenlediği iftara katıldı.

Başkan Dursun Özbek, iftarda Galatasaray Televizyonu muhabiri Serbay Şenkal'ın gündemle ilgili sorularını yanıtladı. Özbek, "Riva Arazisi ile ilgili yapılan ihaleye katılım çok olumluydu. Sektörlerindeki lider firmalar katıldı. İyi bir netice alacağımızdan emindim; nitekim de o yönde gelişti. Galatasaray'ın marka değerini iyi anlamak gerekiyor. Bu da ihaleye yansıdı. Beklentimize cevap verecek seviyede rakamlara ulaştı. Burada ulaşılan rakamlar asgari rakamlardır. Emlak Konut'un projelerinde işin nihayetinde 2, 3 misline çıkan gelirler oluyor. Burada da öyle olacağını umuyorum. Mali bağımsızlığa büyük destek verecek bir operasyon. Buradan gelen rakamın tümünü finansal borçların kapatılması için kullanacağım. Öyle söz vermiştim genel kurula ve öyle de olacak. Riva ve Florya projeleri mali bağımsızlığa yönelik projelerdi. Oraya doğru da gidiyoruz. İnşallah Florya da sene sonuna doğru ihaleye çıkacak. Önümüzdeki dönemde faizden arınmış, borçsuz bir yapının sportif başarıyı büyük ölçüde etkileyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin iftar organizasyonu ile ilgili olarak "Galatasaray'da belli gruplar var. Bu gruplar; dernekler, vakıflar şeklinde. Celal Emon abimizin başkanlığını yaptığı 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği yeni bir kuruluş sayılır. Güzel bir davet verdiler. Etkinliklerin yoğun olması bizi birleştiriyor, ayrıştırmaları önlüyor, sohbetlerimiz de artıyor" dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ural Aküzüm de "1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği Ünal Aysal döneminde kurulmuştu. Son derece iyi niyetler ve iyi gayelerle kurulmuş bir dernek... Galatasaray gibi kültür ocağının ve aynı zamanda spor kulübünün en önemli fonksiyonlarından biri camiayı birlik, beraberlik içinde tutacak etkinliklere imza atmak. Galatasaray bir kardeşlik ortamıdır. Kötü günler geçirebiliriz ama bunları aşacak güç Galatasaray'da var. Etkinliklerin sayısı çoğaldıkça camianın bütün problemleri, kırgınlıkları çözülecektir" ifadelerini kullandı.   

Google+ WhatsApp