Gedizlioğlu: "sorumluluğumuz Çok Büyük"

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup takımlarından Aydınspor´da teknik heyet omuz omuza Aydınspor´u bir üst lige yükseltmek için çaba gösteriyor. Aydınspor´a sezon başında antrenör olarak ilk kez gelen Meh

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup takımlarından Aydınspor´da teknik heyet omuz omuza Aydınspor´u bir üst lige yükseltmek için çaba gösteriyor.
Aydınspor´a sezon başında antrenör olarak ilk kez gelen Mehmet Gedizlioğlu, yardımcısı Tolga Coşkun ile elele vererek takımı Süper Amatör Lig´e yükseltmeyi amaçlıyor. Mehmet Gedizlioğlu, "Sorumluluğumuz çok büyük"derken, genç antrenör Tolga Coşkun ise, "Çocukluğumda maçına girmek için yalvardığım takıma hizmet etmekten büyük heyecan duyuyorum"dedi.
Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Küme´de şampiyon olan Merkez Yeniköyspor´da Rifat Özdemir´in yardımcılığını yapan Tolga Coşkun, sezon başında antrenörlük yapmayı planlamazken kendisine Aydınspor´dan teklif geldiğini söyledi. Aydınspor Genel Kaptanı Cenk Dincil´in kendisini aradığını ifade eden Coşkun, "Merkez Yeniköyspor´dan ayrılınca Aydın´dan gitmeyi düşünmeye başlamıştım. Cenk Dincil ile görüştükten sonra Başkanımız Aydın Çepni ile de görüştük ve anlaştık. Konu Aydınspor olunca planlarımı erteledim. Sorumluluk altına girmem gerektiğini düşündüm. Görüştüğümüz günün gecesinde uyuyamadım. Aydınspor için neler yapabiliriz diye düşündüm"dedi.
İlk antrenmanda antrenör Mehmet Gedizlioğlu ile antrenman bilimi hakkında konuştuğunu ifade eden Coşkun, "Daha sonra futbolcuları analiz ettim. Zaten bir çoğu tanıdığım oyunculardı. Amacım ilk olarak Aydınspor´u üst liglere taşımak. Ne gerekiyorsa yapmak istiyorum. Eğer imkanım olursa ileride eğitimim için yurt dışına çıkmak istiyorum"diye konuştu.
MEHMET HOCA´NIN OYUN TECRÜBESİ MÜTHİŞ
Futbolu iyi takip eden ve seven herkesin ilk olarak doğduğu yerin takımını tuttuğuna işaret eden Tolga Coşkun, şunları söyledi:
"Çocukluğumda maçına girmek için yalvardığım takıma hizmet etmekten büyük heyecan duyuyorum. Mehmet Hoca´nın müthiş bir oyun tecrübesi var. İmkan verilirse, Aydınspor´u en iyi yerlere ilerleyen yıllarda getireceğimize inanıyorum. Bu süreç içerisinde kendimi geliştirmek istiyorum. Antrenman bilimi ile ilgili eğitimimi sürdürmek istiyorum"
TOLGA HOCA GİZLİ KAHRAMANIMIZ
Tolga Coşkun ile birlikte omuz omuza verdiklerini ifade eden Aydınspor´un antrenörü Mehmet Gedizlioğlu´da, "Sorumluluğumuz çok büyük. Tolga Hoca, BESYO´dan mezun olmuş bir arkadaşımız. Bize katkısı büyük. Gizli kahramanımız diyebiliriz. Ayrıca, futbolcularımızın çalışma azmi mükemmel. Çok iyi çalışıyorlar. Bu azimlerini sezon boyunca sürdürmeleri gerek. Camiamızın her geçen gün büyüdüğünü görüyoruz. Aydınspor için tünelin ucunda bir ışık var. O ışığa doğru yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Aydınlılardan tek isteğimiz bizi maçlarda yalnız bırakmasınlar. Futbolun temaşasına ortak olsunlar" şeklinde konuştu.
(MB-İK-S)

17.10.2014 09:16:05 TSI

Google+ WhatsApp