Gıbır Net'te taahhüt yok, kurulum ücreti yok

Gıbır Net'te taahhüt yok, kurulum ücreti yok

Türkiye’de internet kullanıcılarının başına dert olan taahhüt süreleri, artık tarihe karışıyor. Konya merkezli tüm Türkiye’de hizmet veren Gıbır Net, tam bir kullanıcı dostu şartları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gıbır Net’te taahhüt yok, kurulum ücreti yok. Üstelik kota ve hız sınırı da yok!

Konya’dan yola çıkarak Kayseri başta olmak üzere kısa bir sürede tüm Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Gıbır Net, internet kullanıcılarının yıllardır veryansın ettiği birçok durumdan müşterilerini kurtarıyor. Özellikle taahhüt ve kurulum ücretleri; evine, iş yerine ya da başka bir yere internet bağlantısı yaptırmak isteyenlerin kâbusu haline gelmişti. Gıbır Net, bu işlemlerden internet kullanıcılarını kurtardı.

TÜRKİYE’NİN EN UCUZU
Gıbır Net, abone dostu birçok özelliğinin yanı sıra paket fiyatlarının uygun olması ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Son zamanlarda internet paketlerine yapılan zamları abonelerine yansıtmayan Gıbır Net’te, internet paketleri hem her bütçeye hitap ediyor hem de hızlı internet daha uygun fiyata abonelerin hizmetine sunuluyor.

TAAHHÜT VE KURULUM ÜCRETİ YOK!
Gıbır Net’in tercih edilmesi adına en olumlu özelliklerinden biri şüphesiz ki taahhüt. Aboneleriyle yaptığı sözleşmede herhangi bir taahhüt süresi sözü almayan Gıbır Net, müşterilerine şartsız ve koşulsuz bir şekilde cayma hakkı sunuyor. Gıbır Net kullandıktan sonra, internetini kapatmak ya da başka bir internet sağlayıcıya geçmek isteyenler herhangi bir yaptırım ücreti ile karşılaşmıyor.

AÇMA KAPAMA BEDELİ YOK!
Gıbır Net’in en önemli özelliklerinden biri de açma kapama bedelinin olmaması. Yıllarca birçok faturada yaşanan açma kapama bedelleri de Gıbır Net ile son buldu. Gıbır Net’e olan fatura borcunu ödemeyi unutan aboneler, internetini geri açtırmak için sadece mevcut faturasını ödüyor ve herhangi bir açma kapama bedeli ile karşılaşmıyor.

Google+ WhatsApp