İzmir´de Ebola Şüphesiyle Karantinaya Alınan Genç Müşahede Altında

İzmir´de, bir ay önce Somali´ye gidip gelen ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye gidince ebola şüphesiyle karantinaya alınan Ege Üniversitesi öğrencisi H.Ö., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde

İzmir´de, bir ay önce Somali´ye gidip gelen ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye gidince ebola şüphesiyle karantinaya alınan Ege Üniversitesi öğrencisi H.Ö., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde müşahede altında tutuluyor. H.Ö.´nün ebola hastası olup olmadığı tespit edilmeden hastane yönetimi tarafından açıklama yapılmayacağı bildirildi.
İzmir´de, Ege Üniversitesi´nde okuyan ve bir ay önce Somali´ye gidip gelen 20 yaşındaki H.Ö., yüksek ateş şikayetiyle geçen salı akşamı Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne gitti. Somali´ye gidip geldiği öğrenilince ebola şüphesiyle özel kıyafetli 112 ekiplerince Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne sevk edilen H.Ö., burada karantinaya alındı. İntaniye servisinde müşahede altında tutulmaya devam edilen H.Ö.´nün ebola hastası olup olmadığı henüz belirlenemezken, hastane yönetimi tarafından hastalığın henüz netlik kazanmaması nedeniyle açıklama yapılmayacağı bildirildi.
(CA-HO-Y)

22.10.2014 12:07:53 TSI

Google+ WhatsApp