Kayserispor Haftayı  Puanla Kapattı

Kayserispor Haftayı Puanla Kapattı

2018-2019 Spor Toto Süper Lig 3. Hafta maçları sona erdi. Kayserispor, sahasında ağırladığı Evkur Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, takımın mücadelesinden memnun olduğunu belirtti.

Kayserispor, 2018 – 2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 3. haftasında karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Ligin ilk 3 haftası itibariyle kalesinde gol görmeyen Kayserispor aldığı beraberlikle puanını 5’e yükseltti. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanan maçın hakemliğini Alper Ulusoy üstlenirken, yardımcı hakemlerse Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Bozbey oldu. Kayserispor’un ilk 11’inde Lung, Lopes, Kana Bıyık, Sapunaru, Atila Turan, Bilal Başacıkoğlu, Rotman, Mensah (Dk. 77 Asamoah), Deniz Türüç (Dk. 85 Kravets), Chery (Dk. 70 Şamil Çinaz), Umut Bulut yer aldı. Kayserisporlu futbolcular Rotman ve Atila Turan sarı kart gören isimler oldu.

Kayserispor’un önümüzdeki günlerde daha da iyi olacağını ifade eden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ‘’Kendi sahamızda kazanmak istediğimiz ve bunu için de pozisyonlar üretip net pozisyonlar bulduğumuz, sonucunda kazanamadığımız, 3. haftayı da yenilmediğimiz bir maçı değerlendiriyoruz. Maçın zor olacağını biliyorduk ama ikinci yarı 3-4 tane net pozisyon bulduk. Bunları değerlendirememek bizim adımıza sıkıntılı bir durum. Bu maçtan çıkaracağımız dersler var. Takımın mücadelesinden memnunuz. Daha iyi olacağız. İlerleyen haftalarda daha iyi bir takım görüntüsü vereceğiz. Malatyaspor da iyi mücadele etti’’ diye konuştu.
 

Google+ WhatsApp