Kayserispor’da Beşiktaş maçına kim kaptan çıkacak ?

Kayserispor’da Beşiktaş maçına kim kaptan çıkacak ?

Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri şubesi, spor yazarlarıyla Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun’u bir araya getirdi. Uygun, ziyarette Beşiktaş deplasmanında 15 yaşındaki genç Emre’nin sahaya takım kaptanı olarak çıkacağını duyurdu.

TSYD Şube Başkanı Oktay Ensari,  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, yönetim kurulu üyeleri ve spor yazarları Kayserispor’a moral ziyaretinde bulundu. Teknik Direktör Bülent Uygun ve Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı ile sohbet eden spor yazarları, teknik ekip ve futbolculara destek sözü verdi.

TSYD Temsilcisi Oktay Ensari ziyaretti yaptığı açıklamada, bu şehrin evlatları olarak her zaman Kayserispor’a desteğe hazır olduklarını belirtti. Ensari, “Kayserispor küme düşerse başta gazeteciler olmak üzere, iş insanları, bürokratlar, esnaf, sanayici kısaca Kayseri küme düşer. Zor günlerin atlatılması ve başarı için spor yazarları olarak elimizi taşın altına koymaya, üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız” dedi.

Teknik Direktör Bülent Uygun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gazetecilerin kendi memleketinin takımına sahip çıkması ve bize destek vermesi çok değerli. Bu birlikteliğiniz, takıma sahip çıkmanız karşısında saygıyla eğiliyorum. Sizler kalemini satmayan gazetecilersiniz. Kayserispor söz konusu olduğunda, siyaseti bırakıp,. Taraflı tarafsız herkes Kayserispor etrafında kenetleniyor. Bu bizim için önemli. Zor günleri kenetlenip atlatacağız” diye konuştu. 

Kayserispor’un ligin ikinci yarısına yeni transferler ve güçlü kadrosuyla gireceğinin de altını çizen Uygun, “ Bu sene ligde kalırsak, 2 sene sonra UEFA, bir sene sonra ise Şampiyonlar ligindeyiz” iddiasında bulundu.

Beşiktaş maçına da puan ya da puanlar için hazırlandıklarını ve rakip seçmek gibi bir şanslarının bulunmadığını belirten Uygun, şunları söyledi:

“Emre Demir çok yetenekli ve her geçen gün üstüne koyarak ilerliyor. Biz de elimizden geldiğince destek oluyoruz. Kısa sürede yıldız oyuncular arasında Emre'nin de adı olacak. Süper ligde gol atan en genç futbolcu olan Emre Demir, Beşiktaş maçında da büyük olasılıkla sahaya takım kaptanı olarak çıkacak”

HABER MERKEZİ

Google+ WhatsApp