Kazada Hayatını Kaybeden 112 Personeli İçin Anma Töreni Düzenlendi

Bartın´da göreve giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Acil Tıp Teknisyeni Pınar Çınar Keskin için anma töreni düzenlendi. 1 hafta önce Bartın´da geçirdiği trafik kazasında hayatını

Bartın´da göreve giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Acil Tıp Teknisyeni Pınar Çınar Keskin için anma töreni düzenlendi.
1 hafta önce Bartın´da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki Acil Tıp Teknisyeni Pınar Çınar Keskin için Bartın İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde anma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından törende bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, "Elim kazada hayatını kaybeden mesai arkadaşımız Pınar Çınar Keskin´e Allah´tan rahmet diliyorum. Sağlık camiamızın başı sağ olsun. Ailesi ve arkadaşlarına Allah sabır versin" dedi. İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Atacan Yaylı ve ATT Ayfer Demirtaş´ın konuşmalarının ardından İl Müftüsü Mahmut Gündüz dua etti. Daha sonra ATT Pınar Çınar Keskin için Yukarı Halil Bey Camisi´nde Kur´an tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu.
(SA)

28.10.2014 12:17:48 TSI

Google+ WhatsApp