KIŞ AYLARI ÖNCESİ İLÇEMİZ GENELİNDE BELİRLENEN BÖLGELERDE YOL BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

KIŞ AYLARI ÖNCESİ İLÇEMİZ GENELİNDE BELİRLENEN BÖLGELERDE YOL BAKIM, ONARIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Bünyan Belediyesi Fen İşleri ekiplerimizce ilçemiz genelinde belirlenen elektrik hatlarının yeraltına alınması ve çeşitli nedenlerle hasar gören ve deforme olan yollarda kış hazırlıkları kapsamında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, "Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde ekiplerimizin tespit ettiği bölgelerde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımızı sürdürerek, hemşehrilerimizin güvenli ulaşımını sağlayacağız” dedi.

Bu e-posta ve ekleri gönderilen kişi veya kurum ile gönderildiği kişi veya kuruma ait özel, gizli veya yasak bilgiler içeriyor olabilir. İletinin yetkili muhatabı değilseniz e-posta içeriğinde yer alan gizli bilgileri ve kişisel verileri yetkisiz olarak elinizde bulundurmuş ve işlemiş kabul edileceğinizden iletiyi saklamayınız, kopyalamayınız, kullanmayınız veya iletmeyiniz. Lütfen iletiyi sistemlerinizden tamamen siliniz ve göndereni uyarınız.Kayseri Bünyan Belediyesi bu iletinin ve iletinin içeriğinde yer alan bilgi ve kişisel verilerin doğruluğu, bütünlüğü, iltilmesi ve benzeri hususlar konusunda garanti vermemektedir. İleti içeriğinde yer alan kişisel verilerin yetkisiz kullanımı ve işlenmesi sonucu Kayseri Bünyan Belediyesi’ninher türlü zararı talep ve tazmin hakkı saklıdır. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Aydınlatma Metinlerimize https://www.bunyan.bel.tr/  linkinden ulaşabilirsiniz. 

Google+ WhatsApp