Klasik Müzik Gölyazı´da Hayat Buldu

Türkiye´nin en iyi klasik batı müziği beşlisi olarak tanınan Dolce Brass Quintet, müziğin evrenselliğini tarihi Gölyazı Kültürevi´ne taşıdı. Tarihi Gölyazı Kültürevi´nde haftasonu batı klasik müziğ

Türkiye´nin en iyi klasik batı müziği beşlisi olarak tanınan Dolce Brass Quintet, müziğin evrenselliğini tarihi Gölyazı Kültürevi´ne taşıdı.
Tarihi Gölyazı Kültürevi´nde haftasonu batı klasik müziği yankılandı. Nilüfer Belediyesi´nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Gölyazı´ya gelen Dolce Brass Quintet beşlisi, Handel´in Su Müziği´nden Bach´ın Füg´üne kadar klasik müziğin tanınmış eserlerini seslendirerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Trombonda Gökay Gökşen, tubada Kemal Oksal, kornoda Tuna Erten, trompette Utku Akyol ve Volkan Çoşar´dan oluşan Dolce Brass Quintet beşlisi geniş repertuarıyla klasik müzik tutkunlarına müzik ziyafeti sundu.
Klasik müziğin Gölyazı Kültürevi´nde yankılandığı etkinliğe çok sayıda sanatseverin yanı sıra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Başkan Bozbey yaklaşık iki saat süren konserin sonunda sanatçıları performansından dolayı kutladı.
(AÇ)

20.10.2014 11:29:00 TSI

Google+ WhatsApp