Klasik Otomobillerden Gövde Gösterisi

Nilüfer ve Mudanya Belediyesi´nin katkılarıyla ´cumhuriyet rallisi´ düzenleyen Bursa Klasik Otomobiller Kulübü, Mudanya´da gövde gösterisi yaptı. Bursa´da cumhuriyetin 91. yıl dönümü sebebiyle Nilü

Nilüfer ve Mudanya Belediyesi´nin katkılarıyla ´cumhuriyet rallisi´ düzenleyen Bursa Klasik Otomobiller Kulübü, Mudanya´da gövde gösterisi yaptı.
Bursa´da cumhuriyetin 91. yıl dönümü sebebiyle Nilüfer ve Mudanya Belediyesi´nin katkılarıyla Klasik Otomobilciler derneği ralli düzenledi. Bir alışveriş merkezinin önünden hareket eden 1940-1980 model otomobil tutkunları Mudanya´ya hareket etti. Her biri döneminin özelliklerini taşıyan birbirinden güzel klasik otomobillerin yer aldığı ralliye katılan araçlar Mudanya´dan geçerken adeta gövde gösterisi yaptılar. Bursa´dan hareket eden otomobiller, Nilüferköy, Gündoğdu, Kurşunlu, Altıntaş, Göynüklü istikametini takip ederek Mudanya´yı turladılar. Araçları Mudanya İskele Meydanı´nda karşılayan Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altuntaş sürücülere çeşitli hediyeler verdi. Araçlar daha sonra Mudanya´dan İpekyayla, Dereköy, Mirzaoba´yı geçtikten sonra Trilye´ye vardılar. Burada yenilen öğle yemeğinin ardından araçlar tekrar Bursa´ya döndü.
(HK-AF)

25.10.2014 14:56:57 TSI

Google+ WhatsApp