Mazıcıoğlu, Tbmm Türkiye-lübnan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığına Seçildi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu,15 Ekim 2015 tarihinde TBMM Türkiye-Lübnan Parlamentol Ararası D

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu,15 Ekim 2015 tarihinde TBMM Türkiye-Lübnan Parlamentol Ararası Dostluk Grubu Başkanlığına seçildi.
Mazıcıoğlu yaptığı açıklamada, ´´TBMM ile dost ve kardeş parlamentolarda kurulan dostluk grupları, yasama çalışmalarından kültürel faaliyetlere kadar her alanda karşılıklı işbirliğini geliştirme faaliyetleri yürütüyor. Parlamentolar Arası dostluk grupları, ülkelerin birbirlerini daha iyi tanımaları ve anlamaları için büyük bir fırsat. Türkiye-Lübnan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu olarak da iki ülke arasında ekonomik ve kültürel bağların güçlendirilmesi ve iyi niyete dayalı işbirliğinin kuvvetlendirilmesine katkı sağlamayı hedefleyen işbirliklerinde bulunmayı hedefliyoruz´´ dedi.
(ÖZR-VSA-Y)

27.10.2014 12:22:24 TSI

Google+ WhatsApp