Melikgazi Belediyesi İlkokulu

Melikgazi Belediyesi İlkokulu Ab Projesi Hibe Desteği Kazandı

Melikgazi Belediyesi İlkokulu Ab Projesi Hibe Desteği Kazandı

Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Karacaoğlu Mahallesi’nde bulunan Melikgazi Belediyesi İlkokulu tarafından hazırlanan “0-10 Yaş Çocuk Eğitiminde Drama Metodu” projesi hibe desteği almaya hak kazandı.
Okul Müdürü Fatih Mehmet Altıparmak, projeleri hakkında bilgiler verirken, okul proje ekipleri tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajansın yürüttüğü Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında yedek listede yer alan 2015-1-TR01-KA101-016299 numaralı “0-10 Yaş Çocuk Eğitiminde Drama Metodu” adlı projelerinin kabul görerek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı IPA IV İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında hibe almaya hak kazandığını kaydetti.
Okul Müdürü Altıparmak, “Bu projemiz 0-10 yaş çocuk eğitimlerinden sorumlu ilkokul ve anaokul öğretmenlerini kapsamaktadır. Projemiz, okulumuzdan seçilecek 14 eğitimcinin Hollanda’da 10 gün süre kurs almalarını ve yerleştirildikleri kurumlarda yapılan uygulamaları gözlemlemelerini içermektedir. Proje kapsamında 14 eğitimcimiz, 2016 yılı Ocak ayında Hollanda’da SBO laurens - Cupertino kurumundan 10 gün süre ile eğitim alacak. Bu eğitim sonunda ise edindikleri bilgi ve tecrübeleri önce okuldaki meslektaşları, daha sonra da il genelinde istekli öğretmenlerle paylaşacaklardır. Bu sayede gerek okulumuzda, gerekse ilimiz ve gerekse ülkemizde eğitim öğretime yeni bir yaklaşım getirmeyi umuyoruz” dedi.

Google+ WhatsApp