Memurlardan Paintball Turnuvası

Kütahya Tüm Aktif Memurlar Derneği (TAMDER) tarafından düzenlenen Paintball Turnuvası sona erdi. Dernek Başkanı Cafer Çamlı, 5´er kişiden oluşan ve 16 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonluğunu DP

Kütahya Tüm Aktif Memurlar Derneği (TAMDER) tarafından düzenlenen Paintball Turnuvası sona erdi.
Dernek Başkanı Cafer Çamlı, 5´er kişiden oluşan ve 16 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonluğunu DPÜ Sağlıkspor´un kazandığını dile getirdi.
Turnuvanın 3 hafta sürdüğünü belirten Çamlı, "Derneğimizin ilk defa düzenlediği paintball turnuvasına 5´er kişiden oluşan 16 takım katıldı.Eleminasyon usulü yapılan turnuvamız Çiniciler Çarşısı yanındaki Mr.Paintball Kütahya oyun sahasıda yapıldı. 3 hafta süren çekişmeli ve zevkli oyunların ardından DPÜ-Sağlıkspor ve Inspectors takımları final maçına kaldı.Oyunu kazanan DPÜ-Sağlıkspor takımı şampiyonluğa ulaştı.Final karşılaşması sonucunda takımlara kupa töreni yapıldı. Çay ve pasta ikramında bulunuldu.Kütahya´da memurlar arasında yapılan bu turnuva katılanlar arasında çok sevildi ve TAMDER olarak derneğimizden yenisinin yapılması talep edildi. Derneğimiz; 2 senedir yürütmekte olduğu Avrupa Birliği Grundvig Programı kapsamında Aktif Yaşamayı Öğrenme (Active Life Learning) başlıklı projesinin son ortaklık toplantısı Norveç´in Tromso kentinde; İspanya, Polonya, Almanya ve ekibimizden temsilcilerin katılımı ile yapılmıştır.Proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Fatih Tanrıkulu, Derneğimizi temsilen 5 katılımcı ile bu programda yer almıştır. Büyük bir uyum ve işbirliği içerisinde; Ülkemizi , Kütahya´mızı ve Derneğimizi başarı ile temsil etmişlerdir.Programın ilk aşamasında Oslo Türk Kültür Merkezi temsilcileri tarafından karşılanan temsilcilerimiz başkentte kültürel içerikli 2 günlük bir gezi programına katılmışlardır. Daha sonra Tromso´ya geçen TAMDER proje ekibi Halk Eğitim Merkezi benzerinde bir eğitim merkezi olan ortak kurumun hazırlamış olduğu proje etkinliklerine ve kültürel içerikli programlara katılmışlardır. Daha önce Avrupa deneyimi olmayan katılımcılarımız için eşsiz bir tecrübe niteliği taşıyan bu hareketlilik sayesinde ekip üyelerimiz hem yetişkin ve yaşlı eğitimi ile ilgili bilgi ve deneyim kazanmış hem de farklı din, dil ve milliyete sahip insanları tanıma, onlarla iletişim kurma, hoşgörü ortamında birlikte çalışma ve kendi değerlerini onlara anlatma ve yansıtma imkanı bulmuşlardır.
Proje ekibimiz toplantı sonrası, hazırladığı Çini tabak içinde katılımcı ülkelerin amblemleri olan hediyeyi katılımcılara sunarak, Kütahya halkının kültürünü ve misafirperverliğini Norveç´in Tromso kentine kadar taşıma onuruna erişmiştir" diye konuştu. (EFE)

17.10.2014 10:48:27 TSI

Google+ WhatsApp