Milletvekili Bayar Özsoy: “Gün geçmiyor ki CHP kamuoyunu sarsıcı iddialarla kamuoyunu alarma geçirmesin”

Milletvekili Bayar Özsoy: “Gün geçmiyor ki CHP kamuoyunu sarsıcı iddialarla kamuoyunu alarma geçirmesin”

CHP İçişleri Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan’ın Yunus polislerinin denetimlerde uzun namlulu otomatik silahlar ele geçirdiği iddiasına yönelik eleştirilerde bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, “Gün geçmiyor ki CHP sarsıcı haberle ülke gündemini değiştirmesin, kamuoyunu alarma geçirmesin.

Kerameti kendinden menkul haber kaynaklarından aldığı bilgiyle İçişleri Bakanlığını göreve davet eden Murat Bey, TRT tarafından izleyicilerle buluşturulan bir dizinin kullandığı sahte silahları polis tarafından yakalanmış gibi gösterip üstüne üstlük bir de Bakanlıktan açıklama yapmasını istedi. Hiç mi araştırmayacaksınız, kendinizi düşürdüğünüz bu durumlardan hiç mi ders almayacaksınız?” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi İçişleri Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, Yunus polislerinin yaptığı denetimlerde çok sayıda uzun namlulu otomatik silah ele geçirdiği iddiasında bulunmuştu. Daha sonrasında yapılan incelemeler sonucunda silahların kurusıkı olduğu ve TRT’de yayınlanan dizide kullanılmak üzere sete götürüldüğü öğrenildi.
 
CHP’li Bakan’ın ortaya attığı iddiaya yönelik eleştirilerde bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, “Gün geçmiyor ki CHP sarsıcı haberle ülke gündemini değiştirmesin, kamuoyunu alarma geçirmesin. Kerameti kendinden menkul haber kaynaklarından aldığı bilgiyle İçişleri Bakanlığını göreve davet eden Murat Bey, TRT tarafından izleyicilerle buluşturulan bir dizinin kullandığı sahte silahları polis tarafından yakalanmış gibi gösterip üstüne üstlük bir de Bakanlıktan açıklama yapmasını istedi. Bu trajikomik olayın ardından kendileri bir açıklamayla paylaşımlarını sildi ancak akıllarda şu soru kaldı, hiç mi araştırmayacaksınız, kendinizi düşürdüğünüz bu durumlardan hiç mi ders almayacaksınız ve sırf gündemde kalmak için daha ne kadar komik duruma düşeceksiniz? Gündem takibi ve bilgilendirme arzusu bu seviyelere gelmişken ben de bir sazanlık yapayım. Sahi, Afyonkarahisar Belediye Başkanının dinlenme iddiaları ne oldu?” diye konuştu.

Google+ WhatsApp