“Milli Takım dönüşleri zor oluyor”

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Igor Tudor, deplasmanda 1-1 beraberlikle sonuçlanan Antalyaspor maçının ardından beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu.

Hırvat çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

“Oynadığımız oyuna göre 1 puan iyi diye düşünüyorum. Maç öncesinde de milli takım dönüşlerinin zor olduğunu belirtmiştim. Bu dönüş bizi de iyi etkilemedi. İlk baştan itibaren zor bir maç olacağını belli etti mücadele... Bu tip maçlarda elinde olsa belki 5 tane değişiklik yaparsın ilk yarıdan sonra. Ana oyuncularımız, bize tempoyu veren oyuncularımız bugün gününde değildi. Bunun da sebebi milli takım arasıydı. Ama futbolda bu var. Kolay bir maç bizi beklemiyordu. 1 puan aldık. Artık önümüzdeki maçlara odaklanmamız lazım.”

“Buradaki en önemli nokta milli takım dönüşlerinin kolay olmayışı. Tempomuzu veren ana oyuncularımız uzun seyahatler yapıyorlar,  bazıları oynuyor, bazıları oynamıyor, yoruluyorlar. Bugünkü hava şartları, nem, Antalyaspor’un zor bir deplasman oluşuyla da birleşti. Bu yüzden böyle bir maçtan sonra 1 puanın da kötü olmadığını düşünüyorum.”

Google+ WhatsApp