Roman Konfederasyonundan Ziyaret Turu

Türkiye Romanlar Konfederasyonu üyeleri, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan´la bir araya geldi. Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, Çanakkale Truva Ro

Türkiye Romanlar Konfederasyonu üyeleri, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan´la bir araya geldi.
Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, Çanakkale Truva Roman Dernekleri Federasyonu başkanı Hacı Ramazan Işıldak ve Konfederasyon üyeleri, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar´ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Konfederasyon Başkanı Ahmet Çokyaşar, Konfederasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Konfederasyonun, 95 derneğin bağlı olduğu 6 federasyonu içerisinde barındırdığını söyleyen Çokyaşar, Türkiye´nin bir kentinde çalışmalar yaptıklarını anlattı. Vali Ahmet Çınar, Çanakkale´de Roman Federasyonun çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Konfederasyon üyeleri, ziyarette, Romanların sorunlarını da Vali Çınar´a iletti. Roman Konfederasyonu üyeleri, daha sonra Çanakkale Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Ülgür Gökhan´la bir araya geldi.
(GD)

17.10.2014 13:51:14 TSI

Google+ WhatsApp