Sandıklı´da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşku İçerisinde Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Afyonkarahisar´ın Sandıklı İlçesinde gerçekleştirilen törenle coşku içerisinde kutlandı. Törenlere Azerbaycanlı misafirlerde katıldı. Kutlama etkinlikleri Sandıklı İlçe Kaym

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Afyonkarahisar´ın Sandıklı İlçesinde gerçekleştirilen törenle coşku içerisinde kutlandı. Törenlere Azerbaycanlı misafirlerde katıldı.
Kutlama etkinlikleri Sandıklı İlçe Kaymakamı Faik Arıcan´ın tebrikleri kabul etmesi ile başladı. İlçede bu yılki kutlamalarda geçmiş yıllardan farklı olarak, etkinliklere Azarbaycan´ın Masallı şehri Valisi Rafil Hüseyinov ve beraberindeki heyette katıldı. Ziyarette bir konuşma yapan Kaymakam Arıcan, böyle anlamlı bir günde Cumhuriyet Bayramı´nda Masallı Valisi sayın Rafil Hüseyinov, Azarbaycanı Milletvekili Neriman Alibalaoğlu Aliyev ve beraberlerindeki misafirleri Sandıklı´da konuk etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Arıcan´ın ziyaretin ardından protokol ilçe meydanında gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları törenine katıldı. Kutlamalar coşku içerisinde geçti.
(AB-GC-

29.10.2014 15:25:53 TSI

Google+ WhatsApp