Suriye´den Geçiş Yapmaya Çalışan 4 Terörist Yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye´den Türkiye´ye yasadışı olarak geçmeye çalışan 4 teröristin yakalandığını açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı´ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu biri S

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye´den Türkiye´ye yasadışı olarak geçmeye çalışan 4 teröristin yakalandığını açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı´ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu biri Suriye uyruklu 3 teröristin Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinden, bir teröristin ise Ceylanpınar´dan Suriye´den yasa dışı olarak Türkiye´ye giriş yaparken yakalandığı kaydedildi. Bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin ise Şırnak merkezde silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu ifade edildi.
Açıklamada ayrıca, bölücü terör örgütü mensubu silahlı 3 terörist tarafından Siirt´in Pervari ilçesi Yapraktepe köyünde bir gönüllü köy korucusunun kaçırıldığı belirtildi. Adana´nın Seyhan ilçesinde ise kimliği tespit edilemeyen şahıs veya şahıslar tarafından 24 Ekim 2014 saat 19.00 ile 25 Ekim 2014 saat 08.00 arasında Hürriyet Mahallesi´ndeki bir okulun bayrak direğinde bulunan Türk Bayrağı´nın indirilerek ikiye bölündüğü, bayrağın yarısının yere atıldığı, diğer yarısının ise bulunamadığı bildirildi.
(BC-CC-Y)

27.10.2014 13:56:14 TSI

Google+ WhatsApp