Teröristlerin yoldan geçen sürücüyü böyle vurdu

Sultangazi’de seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü, yüzleri maskeli grup tarafından aracından indirilerek silahla vuruldu. O anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Sultangazi Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen olay 17 Şubat Gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Gazi Mahallesi’nde oturan babasını ziyaret eden M. O. isimli vatandaş, ziyaretin ardından evine dönmek için yola çıkmış,İsmetpaşa Caddesi’nde otomobiliyle seyir halinde olan M O., yüzleri maskeli bir grup tarafından önü kesilerek durdurulmuştu.

Aracından indirilen M. O. isimli vatandaşın önce otomobili molotof kokteyli atılarak yakılmış, ardından teröristler tarafından ateşlenen bir silah sonucunda dizinden yaralanmıştı. O anlara ait kamera görüntüleri ise ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk olarak teröristler M.O'yi iterek yere düşürüyorlar. Ardından yere düşen vatandaşı teröristler tekmeliyor.

Bir terörist : "Polisle konuşuyordu" derken, orda bulunan bir şahıs, "Bu ülkenin insanlarıyız. Yapmayın." diye teröristleri vazgeçirmeye çalışıyor. Ancak teröristler yerde sürükledikleri M.O'yu daha sonra yolun ortasına getiriyor. Aksu'nun kasıkların silahla ateş açan teröristler ardından kayıplara karışıyor. Kameralara yansıyan olay sonrası hastaneye kaldırılan M.O'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

Google+ WhatsApp