Teyzesine evlatlık verilen ve öz babasının ölümüne sebebiyet veren A.E.’nin yargılanmasına devam edildi.

Teyzesine evlatlık verilen ve öz babasının ölümüne sebebiyet veren A.E.’nin yargılanmasına devam edildi.

Çocukken teyzesine evlatlık verilen, psikolojik sorunları olan ve öz babasını bıçaklayarak ölümüne sebebiyet veren A.E. (44)’nin yargılanmasına devam edildi.

Olay, 4 Şubat 2022 tarihinde Talas İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre A.E. isimli kadın annesi tarafından doğduğunda teyzesine evlatlık olarak verildi. Evlatlık olarak verildiği teyzesi ve karşı binada oturan öz anne – babası ile kahve içtiği sırada psikolojik rahatsızlık geçiren A.E.‘nin bıçak darbeleri ile annesi olarak bildiği teyzesi H.Ö. ile teyzesi olarak bildiği annesi T.E hafif yaralanırken öz babası ise M.Ö. ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan A.E.’nin öz babası M.Ö. kurtarılamadı. A.E. hakkında, ‘Üst soydan Akrabayı Kasten Öldürme’ ve ‘Üst soydan Akrabayı Kasten Öldürmeye teşebbüs suçuyla dava açıldı. Bugün 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya avukatlar katıldı. 
Tutuklu sanık A.E. ilk duruşmasında “Bıçağı hangi ara aldım neler oldu hatırlamıyorum. Ben teyzeme evlatlık verildiğimi 14 yaşında öğrendim. Resmi olan anne – babamda olduğuma daha çok sevinmiştim. Hatta öz anneme ‘iyi ki evlatlık vermişsiniz onlarla daha iyi anlaşıyorum’ dedim. Öz babamın mirası konusu açıldığında ‘ben asla bir şey istemiyorum benim resmi annem babam var demiştim. Hayatta öldüreceğim son insandı” demişti. 
 
SANIK BUGÜNKİ DURUŞMAYA KATILMADI
 
Sanığın Tutuklu Hükümlü Adli Psikiyatri Hastanesi’nde tedavi gördüğü bu nedenle duruşmaya gelmediği kaydedildi. Duruşma eksiklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Google+ WhatsApp