TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, oda temsilcileri ve iş insanlarıyla istişarede bulundu

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, oda temsilcileri ve iş insanlarıyla istişarede bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri İl İlçe Odalar Ortak Meclis Toplantısı’nda oda başkanları, temsilcileri ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu, istişarelerde ve fikir alışverişinde bulunarak talepleri dinledi.

Kayseri İl İlçe Odalar Ortak Meclis Toplantısı yapıldı. Kayseri Ticaret Odası Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, il/ilçe ticaret ve sanayi odaları temsilcileri ve iş insanları katılım sağladı. 
Toplantıda Başkan Hisarcıklıoğlu; katılımcılarla istişarelerde, fikir alışverişinde bulunarak piyasanın taleplerini dinledi. Toplantıda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na da ziyareti ve katılımlarından ötürü plaket ve kilim takdim edildi.
 
Kayseri’nin ticaret ve sanayi şehri olmasının yanı sıra tarım-hayvancılık alanında da gelişmeye devam ettiğini söyleyen Başkan Hisarcıklıoğlu, “Kayseri’ye gelişimize Ticaret Borsamızın Canlı Hayvan Pazarı vesile oldu ve açılışını gerçekleştirdik, bu bağlamda Kayseri Ticaret Borsası ekibini kutluyorum. Memleketimiz Kayseri, 86 milyon vatandaşın bildiği gibi ticaret ve sanayi şehridir. Bir yandan da önemli bir tarım ve hayvancılık merkezi haline geliyor. Kayseri’nin ülkemizde çekim merkezi olması için durmadan çalışan İl/İlçe Sanayi ve Ticaret odalarımıza, başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 
‘TÜRKİYE, BULUNDUĞU COĞRAFYANIN SANAYİSİNDE 1 NUMARA’
 
Türkiye’nin farklı kıtalardan birçok ülke dahil olmak üzere çoğundan daha gelişmiş sanayiye sahip olduğunu söyleyen Başkan Hisarcıklıoğlu, “Türkiye, İtalya’yla Çin arasındaki geniş coğrafyada yer alıyor. Rusya, İsrail gibi bölgelerin en önemli ülkelerini de dahil etmek üzere sanayide hepsinden daha öndeyiz. Bunu da bu salonda oturan sizlerle başarıyoruz. Bu ülkenin bütün iş insanlarıyla gurur duyuyorum. Bu yolu 1980’den 2023’e kadar kat edebilen çok az ülke var. Yapanlar da birliktelik içerisinde yapabiliyorlar.  Kardeşlik duygusu içerisinde birlikte hareket edince başarı geliyor. Eğer ki menzile ulaşmak istiyorsak birbiriyle dayanışma içerisinde olacağız, bunu yapabilirsek zaten kazanıyoruz” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp