Üsküdar´da Artık Kara Deniz İle Birleşmeyecek Serdal Altıntepe İstanbul

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sağanak yağışlar yüzünden Üsküdar Meydanı´nda denizle karanın birleştiği görüntülerinin tekrar yaşanmaması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin çalışma başla

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sağanak yağışlar yüzünden Üsküdar Meydanı´nda denizle karanın birleştiği görüntülerinin tekrar yaşanmaması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin çalışma başlattığını söyledi.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar´da aşırı yağışlar sonucu karanın denizle birleştiği manzaraların bir daha yaşanmaması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin çalışma başlattığını belirtti. Mevsim normalleri üzerinde yağan yağmurların Üsküdarlılara zor anlar yaşattığını ifade eden Başkan Türkmen, "Bu sıkıntıları artık burada görmeme adına Büyükşehir Belediyemiz bu akşam çalışma başlatıyor. 3 etap halinde yağmur suyu projesi tamamlanacak. Proje tamamlandıktan sonra yerin üstünde bir daha o görüntülere meydan vermeden suyu denize aktarmış olacağız. Bu çalışma yaklaşık 4-5 ay sürecek. Ne yazık ki Üsküdar Meydanı´nda trafikte bir takım kısıtlamalar olacak. Meydan tamamen trafiğe kapatılmıyor ama bazı şeritlerde daralma olacak" dedi.
(SA-HÇ-CC-Y)

22.10.2014 17:23:30 TSI

Google+ WhatsApp