Vali Altıparmak´tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Altıparmak, mesajında şöyle konuştu: "Bugün Milletçe Cumhuriyetimizin ilanının 91. yıldönümünü büy

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Vali Altıparmak, mesajında şöyle konuştu:
"Bugün Milletçe Cumhuriyetimizin ilanının 91. yıldönümünü büyük mutluluk ve heyecanla Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Dadaşlar diyarı Erzurum´da gururla kutlamanın kıvancı içindeyiz.
Aynı zamanda tüm Türkiye´mizde olduğu gibi güzel ilimiz Erzurum´da da bugünü huzur ve güven içinde kutlamanın onurunu yaşıyoruz.
29 Ekim; çağdaş anlamda bir devletin temel taşlarının yerine konulduğu, Milletimizin kenetlenerek verdiği bir ölüm kalım mücadelesi, onur, haysiyet ve namus mücadelesi sonunda kazanılmış eşsiz bir zaferdir.
Büyük Önder Atatürk´ün söylediği gibi; ``bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet´e sahip çıkmak, Çanakkale´yi, Kurtuluş Savaşı´nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk milleti dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele, gönül gönüle güçlü biçimde yürüyecektir.´´
Bu duygularla Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 91. Yıldönümümde, herkesin Cumhuriyet Bayramı´nı kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları, aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimizin manevi huzurlarında saygıyla eğilirken, hepinize Cumhuriyet coşkusu ve heyecanı içinde saygılarımı sunuyorum."
(AA-AA-Y)

28.10.2014 10:32:17 TSI

Google+ WhatsApp