Yabancı Akademisyenler Yaşlı Evi´ni Ziyaret Etti

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi´ni yabancı akademisyenler ziyaret etti. Massachusetts Üniversitesi´nde görev yapan Prof. Dr. Nina Silverstein, Kuzey Carolina Charlotte Üniversitesi´nde görev yapan P

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi´ni yabancı akademisyenler ziyaret etti.
Massachusetts Üniversitesi´nde görev yapan Prof. Dr. Nina Silverstein, Kuzey Carolina Charlotte Üniversitesi´nde görev yapan Prof. Dr. Dena Shenk, Virginia Teknik Enstitüsü ve Devlet Üniversitesi´nde görev yapan Prof. Dr. Karen Roberta ve Avusturalya Melbourne Victoria Üniversitesi´nde görev yapan Doç. Dr. Jocelyn Angus Yaşlı Evi´ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
TÜRKİYE´YE ÖRNEK MODEL
Amerika´daki yaşlı hizmet sistemini modelini anlatan akademisyenler, Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi´nin Türkiye´ye model bir hizmet olduğunu belirterek, yaşlılara yönelik hizmetleri nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal´a teşekkür ettiler. Akademisyenler yaşlılarla birlikte barışı ve uzun yaşamı simgeleyen zeytin ağacı ve Antalya´nın sembolü olan turunç ağacı diktiler. Yaşlı Evi ziyaretçileriyle sanat atölyesi dersine katılan akademisyenler, yaptıkları sandığı hatıra olarak Yaşı Evi´ne bıraktılar.
(SK-Y)

18.10.2014 11:14:17 TSI

Google+ WhatsApp