Yeğeninin İntikamını Alan Dayıya Adli Kontrol

Samsun´da yeğenini bıçaklayan kişinin peşine düşerek başka bir mahallede yakalayıp aralarında çıkan tartışmada bıçakla yaralayan dayı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile ser

Samsun´da yeğenini bıçaklayan kişinin peşine düşerek başka bir mahallede yakalayıp aralarında çıkan tartışmada bıçakla yaralayan dayı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Olay, İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi´nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 yaşındaki A.C., evinin önünde alkol alıp oturup gürültü yaptığı ileri sürülen 20 yaşındaki H.O.´yu uyardı. H.O., bıçakla saldırarak kendisini uyaran A.C.´yi sol kol ve sol baldırından başka yaralayıp kaçtı. Gazi Devlet Hastanesi´ne kaldırılan A.C., tedavi altına alındı.
Yaralının dayısı 58 yaşındaki A.P. ise yeğenini bıçaklayan H.K.´nin peşine düştü. A.P., Reşadiye Mahallesi´nde karşılaştığı H.K.´ye yeğeninin kendisinin mi bıçakladığını sordu. Bu sırada aralarında tartışma çıktı. A.P., bıçakla saldırdığı H.K.´yi sağ omuz ve sol karın boşluğundan bıçakladı. H.K., hayati tehlike kaydı ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, A.P.´yi yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesi´ne sevk edilen A.P., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
(MAY-SLH-Y)

17.10.2014 14:23:06 TSI

Google+ WhatsApp