‘AEROEX 2022’ ULUSLARARASI HAVACILIK VE UZAY TEKNOLOJİLERİ  ORGANİZASYONU DÜZENLENECEK

‘AEROEX 2022’ ULUSLARARASI HAVACILIK VE UZAY TEKNOLOJİLERİ ORGANİZASYONU DÜZENLENECEK

24 Mart 2022 tarihinde Erciyes Kültür Merkezi’nde Erciyes Teknopark tarafından “Aeroex 2022 Uluslararası Havacılık ve Uzay Teknolojileri Sempozyumu” gerçekleştirilecektir.

Erciyes Teknopark  ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Aeroex 2022 Uluslararası Havacılık ve Uzay Teknolojileri Sempozyumu’na Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Temel Kotil baş davetli konuşmacı olarak  katılım gösterecek.

 

Organizasyon kapsamında Kayseri ve bölgesindeki sanayicilerin havacılık sektöründe daha fazla yer almaları için gerekli olan iş bağlantıları sağlanması ve bilgilendirmelerin yapılması amaçlanıyor. Bu kapsamda ayrıca bölgedeki yatırımcı ve sanayi kuruluşlarını havacılık sektörüne entegre etmeyi ve ulusal ve uluslararası firmalara Kayseri ve bölgesindeki sanayi potansiyelinin tanıtılması hedeflenmiş. Çalıştay kapsamında havacılık için gerekli olan sertifikaları, Havacılıkta kullanılan imalat teknolojileri ve eş zamanlı olarak gerçekleştirecek son seminer ise tasarım ve optimizasyon konularında yetkin kişilerin anlatımıyla gerçekleşecektir.  Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkeden Havacılık ve Uzay alanında faaliyet gösteren firma ve üniversitelerin katılımı amacıyla çalışmalar yapılmaktadır.  

 

Kayseri’nin tanıtımı içinde son derece önemli olan organizasyona TUSAŞ, Airbus Defence, Tübitak Uzay, Havelsan, Roketsan, Türkiye Uzay Ajansı, Aselsan, Aspilsan gibi kurumların da yer aldığı firma stantları ile uluslararası, ulusal ve yerel firmalar ürün ve hizmetlerini tanıtacaklardır.

 

Aeroex organizyonu Türkiye genelinden konuya ilgili ve ya sektör paydaşı olan iki yüz kadar şirketin katılımı beklenmektedir. Firmalar arasındaki iş birliği ortamının sağlanabilmesi için B2B görüşmeler organize edilmektedir.

Google+ WhatsApp