TSYD Kayseri Şube Başkanı Doğan Havur’dan Polis Haftası mesajı
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Kayseri Şube Başkanı Doğan Havur, Türk Polis teşkilatının 181. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.
Türk Polis teşkilatının 181. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımlayan TSYD Kayseri Şube Başkanı Doğan Havur, şu ifadelere yer verdi; “Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla başta Kayseri’de görev yapan emniyet mensuplarımız olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında fedakarca görev yapan tüm polislerimizin Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum.
Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yapan polislerimiz, devletimizin güvencesi ve milletimizin gurur kaynağıdır. Zor şartlar altında dahi görevlerini layıkıyla yerine getiren emniyet teşkilatımız, toplum düzeninin korunmasında hayati bir rol üstlenmektedir. Bu anlamlı hafta vesilesiyle görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Görevlerini büyük bir sorumluluk bilinciyle sürdüren tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat temenni ediyorum.”