DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.015.352
9° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

Sesob Başkanı Köksal’dan, Cumhuriyet Başsavcısı İcral’e Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya’yı makamlarında ziyaret ederek yeni görev

16 Ekim 2014 737 okunma
Sesob Başkanı Köksal’dan, Cumhuriyet Başsavcısı İcral’e Ziyaret
Sesob Başkanı Köksal’dan, Cumhuriyet Başsavcısı İcral’e Ziyaret
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya´yı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
Sivas´ta her zaman teşkilat olarak kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Köksal, Birliğe bağlı merkez ve ilçelerde toplam 33 odayla birlikte hizmet verdiklerini söyledi.
Yeni adliye sarayının yapılması ile birlikte hem vatandaşların hem de çalışanların daha güze mekanlara kavuştuğunu vurgulayan Köksal, "Vatandaşlara daha güzel bir ortamda hizmet verilmesi ve adli işlemlerin modern bir ortamda yapılması amacıyla yeni bina kazandırılması noktasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Esnaf teşkilatı olarak kamu kurum ve kuruluşlarımızı da çok önemsiyoruz. Birçok çalışmayı da birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız".dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı güzel bir Anadolu kentinde çalışmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, güzel bir binada hizmet verdiklerini kaydettiler.
(UY-AG-Y)

16.10.2014 15:24:17 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.