DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.015.352
9° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

Oda Temsilcileri Saü Mühendislik Fakültesi’nde Bir Araya Geldi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, bölüm başkanları ve meslek odaları temsilcileri ile bir araya geldi. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Topla

16 Ekim 2014 779 okunma
Oda Temsilcileri Saü Mühendislik Fakültesi’nde Bir Araya Geldi
Oda Temsilcileri Saü Mühendislik Fakültesi’nde Bir Araya Geldi
Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, bölüm başkanları ve meslek odaları temsilcileri ile bir araya geldi.
Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen buluşmaya Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, Mühendislik Fakültesi bölüm başkanları, İnşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası temsilcileri katıldı.
Toplantıda konuşan Dekan Prof. Dr. Orhan Torkul, "Mühendislik Fakültesi olarak üniversitemizde Sertifikalar Koordinatörlüğü, Yangın ve Yangın Araştırma Merkezi ile Afet Yönetimi Araştırma Merkezi´ni kurduk. Araştırma merkezlerindeki faaliyetlere meslek odalarımızı da katmak istiyoruz. Önerilerinizi, düşüncelerinizi ve bu merkezlerde yönetime katılmanızı bekliyoruz" dedi.
Toplantının devamında öğretim üyeleri ile oda temsilcileri, öğrencilere eğitim sırasında ve sonrasında daha iyi bir gelecek hazırlanması konusunda görüş alışverişinde bulundu.
(BCT)

16.10.2014 15:27:05 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.