DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

İşçiler Sincik Belediyesi’nde İşbaşı Yaptı

İşkur tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Sincik Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak işçiler işbaşı yaptı. Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Sincik Belediyesi h

18 Ekim 2014 661 okunma
İşçiler Sincik Belediyesi’nde İşbaşı Yaptı
İşçiler Sincik Belediyesi’nde İşbaşı Yaptı
İşkur tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Sincik Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak işçiler işbaşı yaptı.
Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Sincik Belediyesi hizmetlerinde çalışacak 20 kişi için başvuru yapan 47 kişi arasından kura çekildi. Kahta Öğretmenevi´nde yapılan çekilişle 20 asıl ve 20 yedek işçi belirlendi.
İşkur Projesi kapsamında istihdam edilecek olan 20 kişinin işe başladığını belirten Başkan Mehmet Korkut, işçilerin işe başlama süreci ile ilgili bir açıklama yaparak, "Toplum Yararına Çalışma Programı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenmektedir. Belediyemizce hazırlanan proje kabul edilmiş olup programa başvuru belli tarihler arasında İş Kurumu Genel Müdürlüğü´nün resmi internet sayfasından yapılmıştır. Başvuru süresi bitiminde Adıyaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü kurumumuza gönderdiği resmi yazı ile kadınlar, 35 yaş üstü erkekler, engelliler, eski hükümlüler, terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlara ait liste gönderilmiştir" dedi.
(AE-VSA-Y)

18.10.2014 13:23:41 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.