DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.010.975
13° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

Kaymakam Yonsuz Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Diyarbakır’ın Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Gençlik Merkezi’nin inşaatını yerinde inceleyerek, yürütülen çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Yonsuz, Ergani Gençlik Hizm

19 Ekim 2014 688 okunma
Kaymakam Yonsuz Gençlik Merkezini Ziyaret Etti
Kaymakam Yonsuz Gençlik Merkezini Ziyaret Etti
Diyarbakır´ın Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Gençlik Merkezi´nin inşaatını yerinde inceleyerek, yürütülen çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Yonsuz, Ergani Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü spor salonu yanında yapımına başlanan 3 katlı Gençlik Merkezi´ni, bir yılda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Merkezin inşaat çalışmalarının başlatıldığına işaret eden Yonsuz, "Ergani´ye yakışır, gençlerimizin boş zamanlarını çok daha iyi ve verimli geçirebileceği modern bir merkez yapılıyor. Merkezde bilgisayar, halk oyunları, sosyal ve sportif kurslar açarak, gençlerin yeteneklerini ortaya çıkaracağız. Ayrıca merkez, gençlerin buluşabileceği bir mekan olacak" diye konuştu.
(ET-AKK-Y)

19.10.2014 14:00:17 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.