DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.015.395
10° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

Dicle Nehri Kenarında Mesire Alanı Çalışması

Diyarbakır’ın Dicle İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçeye 7 kilometre uzaklıkta olan Dicle Nehri kenarında mesire alanı tespit çalışması yapıldı. Tespit çalışmasına, Kaymakam Remzi Kattaş, ilgili kuru

19 Ekim 2014 658 okunma
Dicle Nehri Kenarında Mesire Alanı Çalışması
Dicle Nehri Kenarında Mesire Alanı Çalışması
Diyarbakır´ın Dicle İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçeye 7 kilometre uzaklıkta olan Dicle Nehri kenarında mesire alanı tespit çalışması yapıldı.
Tespit çalışmasına, Kaymakam Remzi Kattaş, ilgili kurum amirleri, Yeşilsırt ve Ulubaş muhtarları katıldı. Kaymakam Remzi Kattaş yaptığı açıklamada, hazırlanan tespit çalışması sonunda gerçekleştirilecek mesire alanı projesiyle Dicle ilçesinin ve bölgenin çehresinin imajının, sosyo-kültürel düzeyinin ve ekonomisinin olumlu yönde etkileneceğini, mesire alanının sadece piknik yapılacak yerden ibaret olmadığını, içinde futbol, basketbol, voleybol, tenis sahalarının, yürüyüş alanlarının ve baraj kıyısında da baraj üstünde yüzen havuzla da güvenli yüzme sporu olanaklarının, lokanta ve açık hava organizasyon alanlarının halkın hizmetine sunulmasının hedeflendiğini ifade etti.
(ET-AKK-Y)

19.10.2014 14:22:43 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.