DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

Mamak’a Hizmet Edenler Bir Arada Ankara

Mamak İlçe Protokolü Mamak Pastacılık Okulu’nda kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, başkan yardımcıları, Mamak İlçe Milli Eğitim

20 Ekim 2014 698 okunma
Mamak’a Hizmet Edenler Bir Arada Ankara
Mamak’a Hizmet Edenler Bir Arada Ankara
Mamak İlçe Protokolü Mamak Pastacılık Okulu´nda kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, başkan yardımcıları, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Kaya, kaymakamlık protokolü ve daire müdürleri katıldı. Mamak´ın sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü kahvaltıda, kurumlar arası birlikteliğin gerekliliği de görüşüldü.
Mamak´ın daha da gelişmesi adına kamu kurumlarıyla sürekli irtibat halinde olduklarını belirten Akgül, kahvaltının kurumlar arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmanın daha da artması noktasında önemli bir buluşma olduğunu söyledi. Akgül, "Mamak´ın ihtiyaçlarını birlikte değerlendirip birlikte çözüm yolları arıyoruz. Hizmetlerin daha iyi düzeye gelmesi birlik ve beraberlikle oluyor. İlçemizi hep birlikte daha güzel yarınlara hazırlıyoruz" diye konuştu.
(BC-ÖK-Y)

20.10.2014 10:43:35 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.