DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

Manavgatspor’da, Kızılcabölükspor Hazırlıkları

Spor Toto 3 Lig 1. Grup’ta mücadele eden Manavgatspor, 22 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Kızılcabölükspor ile karşılaşacak. Manavgatspor, Kızılcabölükspor hazırlıklarını Evrenseki Stadı’nda sürdürdü

20 Ekim 2014 622 okunma
Manavgatspor’da, Kızılcabölükspor Hazırlıkları
Manavgatspor’da, Kızılcabölükspor Hazırlıkları
Spor Toto 3 Lig 1. Grup´ta mücadele eden Manavgatspor, 22 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Kızılcabölükspor ile karşılaşacak.
Manavgatspor, Kızılcabölükspor hazırlıklarını Evrenseki Stadı´nda sürdürdü. Oyuncular sahada dayanıklılık çalışmaları yaptıktan sonra taktik antrenman gerçekleştirildi ve çift kale maç oynandı. Takımda Yusuf dışında sakat futbolcu bulunmuyor.
Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, 22 Ekim Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Kızılcabölükspor karşılaşmasında galibiyet hedeflediklerini söyledi. Cumartesi günü evlerinde Bursa Nilüferspor A.Ş. ile karşılaştıklarını ve 0-0 berabere kaldıklarını hatırlatan Atalay, "Maçta takımımız iyi mücadele etti. Penaltı atışını değerlendiremedik. Maçta 3 puanı hak eden bizdik ama gol bulmadık ve 1 puanla yetindik" dedi.
Ligde ikinci sırada yer aldıklarını ifade eden Atalay, "Kızılcabölükspor´a 3 puan için gidiyoruz. Bu maçta galip gelip tekrar liderliğe yükselmek istiyoruz. Ligin başında hedefimiz şampiyonluk olarak belirlemiştik. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz" şeklinde konuştu.
(AK-SK-Y)

20.10.2014 16:20:38 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.