DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.077.645
5° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

Doğu’da Soğuk Hava Etkisini Artırdı

Doğu Anadolu Bölgesinde yüksek kesimlere kar yağışının ardından soğuk hava etkili olmaya başladı. Bölgede en düşük hava sıcaklığı gece saatlerinde Erzurum’da eksi 7 derece olarak kaydedildi. Meteor

21 Ekim 2014 637 okunma
Doğu’da Soğuk Hava Etkisini Artırdı
Doğu’da Soğuk Hava Etkisini Artırdı
Doğu Anadolu Bölgesinde yüksek kesimlere kar yağışının ardından soğuk hava etkili olmaya başladı. Bölgede en düşük hava sıcaklığı gece saatlerinde Erzurum´da eksi 7 derece olarak kaydedildi.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü´nden alınan bilgiye göre, en düşük hava sıcaklığı Erzurum´da eksi 7, Ardahan´da eksi 5, Kars ve Ağrı´da eksi 1, Erzincan´da eksi 2, derece ölçüldü.
Bölgede bugün beklenilen en yüksek hava sıcaklık değerleri ise; Erzurum´da 12, Erzincan´da 17, Ardahan´da 9, Kars´ta 13, Ağrı´da 14 ve Iğdır´da da 19 derece.
Meteoroloji yetkilileri, gece etkili olabilecek buzlanma, don ve sis olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
Erzurum´da dün gece yaşanan soğuk hava nedeniyle güneş almayan noktalarda sabah saatlerinde buzlanma görüldü.
(AA-AA-Y)

21.10.2014 10:36:20 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.