DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.015.395
10° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

Ahid Yeni Başkanını Seçti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği’nin (AHİD) 11. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleşen genel kurulda genel b

21 Ekim 2014 686 okunma
Ahid Yeni Başkanını Seçti
Ahid Yeni Başkanını Seçti
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara´ya Hizmet Edenler Derneği´nin (AHİD) 11. Olağan Genel Kurulu´na katıldı.
Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi´nde gerçekleşen genel kurulda genel başkanlığa tek liste halinde giren Ercan Kınacı seçildi. Derneklerin kuruluş amacının birlik ve beraberliği sağlayarak insanları bir araya getirmek olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Dernekçilik konusunda Mamak tam bir Türkiye mozaiği. Mamak, birçok hemşeri derneğinin bulunduğu ilçe" dedi.
Derneklerin birçok zor yanları olduğunu dile getiren Akgül, "Böyle bir organizasyonun içinde yer almak hem maddi hem de manevi anlamda fedakârlık gerektirir. Mamak´ta bulunan sivil toplum kuruluşlarının bir arada olması için Şafaktepe Mahallesi´nde Sivil Toplum Kuruluşu´nu inşa ederek hizmete açtık. Derneklerden gelen talepleri gücümüz yettiği kadar yerine getirmeye gayret ediyoruz" diye konuştu.

"ANKARA´YA HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Ankara için birlik ve beraberlik vurgusu yapan Genel Başkan Ercan Kınacı ise, "AHİD 30´u aşkın yıldır Ankara´ya hizmet etmektedir. Ankara´nın sorunlarını çözmeye çalışan kim olursa olsun sonuna kadar arkasındayız. Ankara´ya hizmet edenler olarak Ankara´mıza hizmet için çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız" dedi.
(BC-CC-Y)

21.10.2014 10:55:28 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.