DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.061.804
6° KAYSERİ
Üst banner
Türkiye

Alev Alan Otomobil Kül Oldu

Tekirdağ’ın Ergene ilçesi TEM otoyolunda alev alan hareket halindeki bir otomobil, kullanılamaz hale geldi. Olay, TEM otoyolu Saray gişeler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Edirne’den İstanbul

23 Ekim 2014 657 okunma
Alev Alan Otomobil Kül Oldu
Alev Alan Otomobil Kül Oldu
Tekirdağ´ın Ergene ilçesi TEM otoyolunda alev alan hareket halindeki bir otomobil, kullanılamaz hale geldi.
Olay, TEM otoyolu Saray gişeler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Edirne´den İstanbul´a gitmek için yola çıkan Niyazi Koçak´ın yönetimindeki 34 FJ 6333 plakalı otomobilin ön kısmından, seyir halindeyken dumanlar yükselmeye başladı. Bunun üzerine sürücü Koçak, otomobili emniyet şeridine çekti.
Koçak ve yanında bulunan 4 kişinin dışarı çıkması ile alev alan aracı gören vatandaşlar, yangına tüpleri ile müdahale etti. Araç, 10 dakika içinde yanarak kullanılmaz hale geldi.
Olay yerine gelen Lüleburgaz Belediyesi´ne bağlı itfaiye ekipleri ise araçta soğutma çalışması yaptı.
(RT-MK-SO-Y)

23.10.2014 12:36:57 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Türkiye kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.