DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.015.395
10° KAYSERİ
Üst banner
Spor

Fenerbahçe, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü İstanbul

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenma

23 Ekim 2014 1,3B okunma
Fenerbahçe, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü İstanbul
Fenerbahçe, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü İstanbul
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig´in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri´nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 3 grup halinde yapılan 5´e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan hücum-defans organizasyonları ve ardından gerçekleştirilen şut çalışmasıyla tamamlandı.
Mehmet Topal ve Caner Erkin, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Egemen Korkmaz ve milli takımda sol ayak bileğine darbe alan Hakan Cinemre, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
(SK-SK-S)

23.10.2014 15:19:20 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Spor kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.