DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.010.975
13° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

Chp İl Başkanı Kızıloğlu’ndan Karaca’ya Ziyaret Erzurum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Erzurum Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca’yı ziyaret etti. Erzurum Esnafının sorunlarının görüşü

23 Ekim 2014 681 okunma
Chp İl Başkanı Kızıloğlu’ndan Karaca’ya Ziyaret Erzurum
Chp İl Başkanı Kızıloğlu’ndan Karaca’ya Ziyaret Erzurum
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Erzurum Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca´yı ziyaret etti.
Erzurum Esnafının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Kızıloğlu, esnafın sorunlarının ne olduğunu yakından takip ettiklerini ve ağır kış şartları ile ne şekilde mücadele ettiklerini çok iyi bildiklerini ve bu konuda CHP Genel Merkezine ve Milletvekillerimize Erzurum Esnafının sorunlarını bir dosya halinde sunacaklarını söyledi.
Hikmet Karaca ise konuşmasında, "CHP Erzurum İl Başkanı Sn. Tacettin Kızıloğlu´nun esnafın sorunlarına yakından ilgilendiği için oda başkanı olarak memnuniyetini dile getirerek şöyle dedi, " Sayın başkan Erzurum esnafının sorunları hakkında bizi ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Erzurum esnafının dağlar kadar sorunu bulunmaktadır. Bu sorunların çözümünde gerek iktidar gerekse muhalefet partileri bir araya gelerek sorunlarımızı çözme noktasında istişare etmeleri gerekmektedir. Kış şartlarının çok zorlu geçtiği ilimizde esnafımız mevsimlik işçi gibi çalışmaktadır. SSK primlerinin ve vergilerin çok yüksek olduğu bölgemizde istihdamı zorlaştırmaktadır. Bütün bu sorunların çözümü için esnaf teşkilatlarını ziyaret eden değerle başkanımıza esnafım adına teşekkür ediyorum." dedi.
(ERZ-AA-Y)

23.10.2014 17:39:34 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.