DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN3.998.723
8° KAYSERİ
Üst banner
Güncel

İlesam’ın Çınaraltı Sohbeti 25 Ekim’de Başlıyor İstanbul

İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Çınaraltı Sohbetleri’nin elli ikincisi 25 Ekim 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek. Sohbetin konusu

24 Ekim 2014 1,1B okunma
İlesam’ın Çınaraltı Sohbeti 25 Ekim’de Başlıyor İstanbul
İlesam’ın Çınaraltı Sohbeti 25 Ekim’de Başlıyor İstanbul
İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Çınaraltı Sohbetleri´nin elli ikincisi 25 Ekim 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek. Sohbetin konusu Doç.Dr. Süleyman Doğan´ın Türkiye gazetesinde her hafta yayınlanan dizi röportajı Rektörler Konuşuyor. 52. Sohbetinde İLESAM mekan değişikliğine de gidiyor. İLESAM Çınaraltı Sohbetlerini artık Aksaray Yusuf Paşa Otobüs durağında bulunan simit sarayının üstünde yer alan Azaklıoğlu Necati Bay Eğitim ve Kültür Vakfı´nda gerçekleştirecek.
İLESAM İstanbul Şubesi Başkanı Cafer VAYNİ, Azaklıoğlu Vakfının her yıl iki yüz öğrenciye burs verdiğini belirterek "Vakfın kurucusu Necati Bay Bey´in haklı ve yerinde sitemi bizi vakfa da destek vermeye yöneltti. Bu nedenle Çınaraltı Sohbetleri´ne Azaklıoğlu Vakfı´nda devam etme kararı aldık" dedi.
İLESAM İstanbul Şube Denetim Kurulu Başkanı Recep Arslan´ın yöneteceği "Rektörler Konuşuyor" başlıklı 52. Çınaraltı Sohbeti´nin, 25 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 16.00´da başlayacağı ve programa katılımın serbest olduğu bildirildi.
(HO-Y)

24.10.2014 16:49:20 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Güncel kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.