DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.084.108
5° KAYSERİ
Üst banner
Yerel Haberler

İş Adamı Levent Yücel Genel Başkan Yardımcısı Oldu

İşadamı Levent Yücel, Türk Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Türk Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ersin Düzy

27 Ekim 2014 695 okunma
İş Adamı Levent Yücel Genel Başkan Yardımcısı Oldu
İş Adamı Levent Yücel Genel Başkan Yardımcısı Oldu
İşadamı Levent Yücel, Türk Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı oldu.
Türk Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ersin Düzyol yapmış olduğu açıklamasında Ankaralı İş Adamı Levent Yücel´in Türk Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı olduğunu açıkladı.
Türk Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ersin Düzyol yapmış olduğu açıklamasında, "Türk Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy hanımefendinin yönetim kuruluna talimatıyla ve yönetim kurulu kararıyla İş Adamı Levent Yücel Genel Başkan Yardımcısı olmuştur" dedi.
(OA-ÖK-Y)

27.10.2014 16:50:40 TSI
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yerel Haberler kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.