IŞİD, Iraklı teğmeni böyle vurdu
Irak’ta IŞİD’e karşı savaşan Iraklı bir teğmen, IŞİD mevzilerine ateş ettiği sırada keskin nişancılar tarafından başından vurularak öldürüldü.
Ordu askerleri ile İŞİD militanları arasında Diyala bölgesinde yaşanan çatışmada Irak ordusu mensubu bir teğmen keskin nişancılar tarafından vuruldu. O anlar cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Çatışmada 30'dan fazla IŞİD militanının öldürüldüğü bildirilirken ordunun da kayıplar verdiği öğrenildi.
Amatör kamera tarafından kaydedilen görüntüde IŞİD’e karşı savaşan Irak askerlerinin cepheden IŞİD militanlarına ateş açtığı görüldü. Bu sırada bir teğmen ağır makineli tüfekle rastgele ateş etmeye başladı. Tam bu sırada IŞİD keskin nişancılarından biri Irak askerini başından vurarak öldürdü.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Güncel kategorisindeki diğer haberler

Vali Gökmen Çiçek’in babaannesi son yolculuğuna uğurlandı

ÇOPUROĞLU: “ADALET BAKANIMIZ SAYIN AKIN GÜRLEK İLE TÜRKİYE BULUŞMALARIN…

Yahyalı’da 3 partiden AK Parti’ye katılım

RATEM Heyetinden Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Ziyaret

RATEM Heyetinden İsmail Faruk Aksu’ya Ziyaret

