Terör Saldırılarına Tekpi
Terör Saldırılarına Tekpiye İlgi Gösterilmemesinden Yakındılar
Sosyal paylaşım sitesinden Türkiye’nin her tarafında yayılan, terör olaylarına tepki gösterilmesi yönündeki çağrı sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan bir grup, etkinliğe ilgi gösterilmemesinden yakındı.
Sosyal paylaşım sitesinden yayılan çağrı sonrasında bu gün saat 17.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 30 kişi "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı. İlerleyen dakikalarda terör olaylarına sadece kendilerinin protesto etmesinden yakınan grup, Kayserililerin meydana gelmemesine ve terör olaylarına karşı duyarsız kalmasına tepki gösterdi.
Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık yarım saat duran ve hem terör olaylarına hem de katılım göstermeyenleri protesto eden grup sessizce dağıldı.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Güncel kategorisindeki diğer haberler

Vali Gökmen Çiçek’in babaannesi son yolculuğuna uğurlandı

ÇOPUROĞLU: “ADALET BAKANIMIZ SAYIN AKIN GÜRLEK İLE TÜRKİYE BULUŞMALARIN…

Yahyalı’da 3 partiden AK Parti’ye katılım

RATEM Heyetinden Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Ziyaret

RATEM Heyetinden İsmail Faruk Aksu’ya Ziyaret

